THE BEST SIDE OF اتومبیل برقی

The best Side of اتومبیل برقی

The best Side of اتومبیل برقی

Blog Article

در این نوع خودرو ها موتور از طریق جریان سوختن به یک ژنراتور انرژی وارد می ‌کند که سبب می شود الکتریسیته تولید شده باتری را شارژ  ‌کند و یا انرژی را مستقیما به موتور الکتریکی وارد ‌کند.

آن چیزی که ما به عنوان باتری می‌بینیم، در حقیقت مجموعه‌ای از اجزای مختلف که مهم‌ترین آنها عبارتند از سلول، ماژول و بسته یا پک باتری.

- باتری اسیدی: باتری های اسیدی در مدل های بسیاری از خودرو ها ی برقی استفاده می‌ شود. هزینه‌ های ابتدایی این نوع باتری از باتری های دیگر کمتری می باشد . 

موتور الکتریکی ممکن است در جلو، عقب یا هر دو نقطه از خودرو نصب شود.

پاسخ پشتیبان سرویس گفته: ۴ آبان ۱۳۹۷ در ۷:۱۹ ب٫ظ سلام درچه فیلتر را باز کنید و دوباره درست ببندید تا آببندی شود.

با پیش فرض اینکه زیر ساخت تامین ایستگاه شارژ و انبوه سازی این ایستگاهها هم درست بشه برق از کجا میاره؟

داستان خودروهای برقی ایرانی از سال ۱۳۸۱ شروع شد. از آن زمان تاکنون شرکت‌های خصوصی و دولتی ایرانی نمونه‌های اولیه و آزمایشی مختلفی از خودرو برقی تولید کرده‌اند، اما به دلیل ضعف دانش فنی و همین طور نبود زیرساخت‌ها امکان تولید انبوه و فروش تجاری آنها فراهم نبوده است. اما با آزادسازی واردات خودرو از سال ۱۴۰۱ و افزایش مصرف بنزین، دولت به این فکر افتاده تا تولید و عرضه خودروهای برقی ایرانی را به صورت جدی‌تر اجرا کند.

اما با وجود تاکید خاص دولت و وزارت صمت بر واردات خودروهای برقی، برخی از کارشناسان معتقدند که ایران فاقد زیرساخت‌های لازم برای واردات خودروهای برقی است.

خودروهای برقی به جای سوخت فسیلی از برق برای تامین انرژی موتور استفاده می‌کنند. این خودروها دارای یک باتری قابل شارژ هستند که انرژی برق در آن ذخیره می‌شود.

بعضی ماشین لباسشویی‌ها آب را از طریق قسمت مواد شوینده به داخل مخزن تزریق می‌کنند و این قسمت هنگام برنامه آب‌گیری باید بررسی شود. اگر نشتی حین شستشو در بخشی از برنامه رخ می‌دهد شیلنگ مخزن به تخلیه باید بررسی شود. کلمپ‌ها و بست ها را بررسی کنید. برای دسترسی به این قسمت باید قاب پشت را جدا کنید در برخی مدل‌ها باید باید از برای بررسی قاب جلو باز شود .

قبلی اولین تصاویر از کیا تاسمان، نخستین پیکاپ کیا موتورز منتشر شد

هیوندای تویوتا نیسان مزدا سانگ یانگ بنز بی ام و کیا چری فولکس واگن جک رنو سوزوکی ولوو لکسوس پژو

دلار ۸۴ هزار و ۱۰۰ تومان شد/ سکه امامی آماده صعود به کانال ۶۲ میلیون تومانی

توقف موقت صدور مجوز خریدوفروش آنلاین طلا/ اعلام website ضوابط جدید تا ۵۰ روز دیگر

Report this page